Nettbutikk

Til nettbutikk bruker vi WooCommerce. Denne er godt integrert med WordPress. I utgangspunktet er denne gratis, men det kan komme tillegg for enkelte utvidelser eller maler. Med over 350 bidragsytere til WooCommerce og over 10+ millioner nedlastinger til dags dato - bli vi med i et av de raskest voksende åpne kildene på nettet. Uansett hva du som kunde ønsker å selge - det være seg ekte produkter, digitale nedlastinger, deres tid, overnatting eller til og med et abonnement – lar WooCommerce deg sette opp en butikk for å hjelpe med å selge dem på nettet. 

Utvid WooCommerce

Med hundrevis av gratis og betalte WooCommerce-utvidelser, som spenner over alle dine logistiske og tekniske krav, kan du være trygg på at det er en utvidelse for dine spesifikke behov. En voksende samling på over 300 utvidelser Velg mellom utvidelser som allerede er bygget av eksperter for å forbedre standardfunksjonssettet til WooCommerce. 

Spor lagernivåer

Du som kunde kan administrere hele beholdningen din onlin med WooCommerce. Spor lagernivåer, sett opp varsler og slutt automatisk å selge produkter hvis beholdningen går tom. Flere varianter Tilby ulike varianter av produktene dine, for eksempel flere størrelser, farger og materialer og mer. Hver variant kan ha sin egen pris, SKU, vekt og inventar. 

Er WooCommerce sikkert?

WooCommerce er revider av Sucuri – bransjelederen innen gjennomgang og sertifisering av sikkerheten til WordPress-pluggins.